چای معمولا با چهار جزء ساخته می شود:
چای سیاه (ما ترجیح می دهیم کیسه ای یا بدون کافئین در صورت امکان)
شیر (ما بدون لبنیات با نارگیل و/یا بادام هندی رفتیم)
برای دستور پخت معتبرتر و کسب اطلاعات بیشتر در مورد این چای ماسالا با شیر خوشمزه هندی، این ویدیو را از آشپزخانه بهاونا ببینید.
شیرین کننده (رفتیم برای کمی شربت افرا)
ادویه جات (زنجبیل، دارچین، میخک، هل، فلفل سیاه)
ادویه ها بسته به دستور غذا متفاوت است، اما ترکیب مورد علاقه ما دارچین، هل، فلفل سیاه، میخک و زنجبیل است.
کیسه های چای در یک قابلمه با ادویه جات برای تهیه ماسالا چای ما
طرز تهیه چای چای
نسخه الهام گرفته شده ما با خرد کردن ادویه جات ترشی جات در هاون شروع می شود (یا یک تخته برش و تابه سنگین این کار را می کند!).
خرد کردن جزئی ادویه ها باعث باز شدن بیشتر ادویه ها می شود و دم کرده قوی تری ایجاد می کند (بنابراین از مقدار کمتری طعم بیشتری می گیرید)، با مواد کمتر و هزینه کمتری طعم بیشتری را به همراه دارد.
ادویه های له شده را با آب و زنجبیل تازه رنده شده به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 15 دقیقه بجوشد. رنده کردن زنجبیل باعث می شود طعم زنجبیل قوی تر شود . اما اگر چای زنجبیلی مورد علاقه شما نیست، به جای رنده کردن آن را برش دهید و/یا مقدار آن را کمی کاهش دهید.
ما ترجیح میدهیم ابتدا فقط در آب خیسانده شود، زیرا متوجه میشویم که دمکردن قویتری نسبت به اضافه کردن زودهنگام شیر ایجاد میکند.
سپس چای سیاه و شیر بدون لبنیات را اضافه کرده و کمی حرارت می دهند. برای یک نوشیدنی پر بدن، ما دوست داریم از شیرهای غلیظ و بدون لبنیات غنی مانند شیر نارگیل بادام هندی خود استفاده کنیم.
ادویه های له شده را با آب و زنجبیل تازه رنده شده به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 15 دقیقه بجوشد. رنده کردن زنجبیل باعث می شود طعم زنجبیل قوی تر شود . اما اگر چای زنجبیلی مورد علاقه شما نیست، به جای رنده کردن آن را برش دهید و/یا مقدار آن را کمی کاهش دهید.
ما ترجیح میدهیم ابتدا فقط در آب خیسانده شود، زیرا متوجه میشویم که دمکردن قویتری نسبت به اضافه کردن زودهنگام شیر ایجاد میکند.